René Prins

Strict Trainee sinds september 2018

Even voorstellen …

René Prins is een cyber security consultant welke gespecialiseerd is in ethical hacking. Door zijn passie voor techniek en ICT heeft hij vanaf jonge leeftijd een brede technische kennis ontwikkeld. René zet deze kennis graag in om bedrijven veiliger en weerbaarder te maken. Dit doet hij op technisch gebied, door het vinden van lekken en kwetsbaarheden binnen organisaties, maar ook door het creëren van awareness bij medewerkers en management. Daarnaast heeft René ervaring met procesverbeteringen, waar zijn kracht ligt in het bedenken van creatieve IT-oplossingen voor complexe uitdagingen.

René is van nature een pragmatisch, secuur en zeer gestructureerd persoon. Hij is sterk in het behouden van overzicht, herkent de grote lijnen en heeft daarbij oog voor de details van een vraagstuk. Daarnaast is René is behulpzaam en heeft hij oog voor maatschappelijke belangen. Het combineren van deze persoonlijke eigenschappen met zijn technische kennis maakt cyber security voor hem het perfecte domein.

Doordat de ontwikkelingen op het gebied van cyber security nooit stilstaan, gelooft René dat je in dit domein nooit uitgeleerd bent. René is dan ook erg leergierig en continu bezig met het volgen van de laatste ontwikkelingen en belangrijke trainingen op het gebied van cyber security.

Projectervaring

Schiphol Telematics (ST) is de onafhankelijke telecomoperator voor Aviation bedrijven op en rond de luchthaven Schiphol. Het Cyber Security team zorgt dat het netwerk en de klanten cyberweerbaar zijn.

Als Flowmaster draagt René bij aan de continuïteit van de ontwikkel- en beveiligingsprocessen. Daarnaast is hij onderdeel van de flowmastergilde.

Schiphol Telematics

Flowmaster (Cyber Security Team), januari 2019 - heden

Curriculum Vitae

Opleiding

WO, Bachelor of Science, Universiteit van Amsterdam, Informatiekunde (2010-2014)

HBO, Informatica/ Game Development, Hogeschool van Amsterdam (2009-2010)

Cursussen/trainingen

Kennisgebieden

Agile Scrum
Cyber Security
Ethical Hacking
ICT
Operating Systems
Procesverbetering
Programmeren (voornamelijk Python)

Competenties

Analytisch
Betrokken
Communicatief
Gestructureerd
Nieuwsgierig
Pragmatisch
Technisch
Zowel teamplayer als zelfstandig