Maud Smeets

Strict Trainee sinds september 2018

Even voorstellen …

Maud heeft een internationale achtergrond en woonde op Curaçao, in Amerika en in Duitsland. Zij heeft een passie voor reizen ontwikkeld en kan zich makkelijk in verschillende mensen en scenario’s inleven. Vrienden omschrijven haar als zorgzaam, geëngageerd en gedreven.

“Met een achtergrond in bestuurskunde en internationale betrekkingen beschik ik onder andere over bestuurlijke sensitiviteit en ben ik in staat om samenhang tussen verschillende processen voor betrokkenen zichtbaar te maken. Mijn aanpassingsvermogen is een sterk punt waardoor ik in nieuwe omgevingen snel mijn draai vind.

Ik neem van nature een verbindende en adviserende rol aan en draag graag bij aan een omgeving waar visies, ideeën en creativiteit gewaardeerd worden. Tevens ben ik iemand die zaken snel oppakt, flexibel is en niet bang is voor een nieuwe uitdaging.

Deze eigenschappen alsmede mijn ambitie, leiderschapsvermogen en potentie maken mij tot een aanwinst voor elk team. Ik kijk ernaar uit om samen met de opdrachtgever mensen te verbinden, projecten te optimaliseren en efficiënter te gaan werken door middel van ICT.”

Projectervaring

Als Project Support Officer-Coördinator (PSO-C) ben ik verantwoordelijk voor het realiseren van netwerk en infrastructuur projecten. Hierbij hoort o.a. lifecycle management, het vervangen van diverse ICT hardware en het voorzien van ICT-voorzieningen op locaties op Schiphol. Ik houd het overzicht en speel een coördinerende rol tussen verschillende aannemers, monteurs en interne afdelingen zodat projecten binnen tijd, budget en scope uitgevoerd worden.

Schiphol Telematics

Project Support Officer, november 2018 - heden

Curriculum Vitae

Opleiding

2017: MSc Management of Governance Networks
Erasmus Universiteit Rotterdam, Nederland

2015: BSc International Affairs
Florida State University
Tallahassee, Florida/VS

Cursussen/trainingen

2018: Information Infrastructure Library, ITIL

2018: EXIN Business Information Management with reference to BISL

2018: Professional Scrum Master I

2018: PRINCE2 Projectmanagement

2018: EXIN Agile Scrum Foundation

Kennisgebieden

Governance
Stakeholder en relatiemanagement
Bestuurskunde
Duitse en Amerikaanse taal en cultuur
Financieel beheer en overzicht
Projectmatig werken

Competenties

Verbinder
Teamplayer
Leergierig
Omgevingsbewust
Pragmatisch
Oplossingsgericht