Marit Bothof

Strict Trainee sinds februari 2018

Behulpzaam, doorzetter,
enthousiast

Even voorstellen …

Mijn naam is Marit Bothof, 22 jaar oud wonende te Gouda. Ik heb Facility Management gestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Ik ben altijd al digitaal enthousiast geweest en gedurende mijn opleiding kwam naar voren dat IT binnen FM een steeds belangrijkere rol gaat spelen, waardoor mijn interesse in ICT is gegroeid. Mijn afstudeeronderzoek ging over Smart Buildings (het Internet of Things binnen gebouwen).
Naast studie houd ik ervan om te sporten en heb ik altijd in de horeca gewerkt. Hierbij zijn flexibliteit, klanttevredenheid, stressbestendigheid en samenwerking belangrijke aspecten. Ik ben iemand die graag iets onderneemt, kwaliteitsgericht werkt en oog heeft voor detail. In een team heb ik een verantwoordelijkheidsgevoel, een eerlijke, positieve en open houding. Ik ga graag uitdagingen aan en door mijn open houding vind ik gauw mijn draai in een nieuwe omgeving. Ik kan mezelf goed verplaatsen in anderen, zo ontstaat er een optimaal resultaat gedurende een project voor alle belanghebbenden.
Het lijkt me een uitdaging om digitaliseringstrajecten te begeleiden en het projectmanagement onder de knie te krijgen. Samenwerkingsverbanden of efficiëntievoordelen behalen door middel van het uitzoeken en vervolgens implementeren van die nieuwe systemen zijn werkzaamheden waar mijn passie ligt.

Curriculum Vitae

Opleiding

2017
Bachelor of Business Administration, Facility Management, De Haagse Hogeschool

Cursussen/trainingen

2018
Agile Scrum Foundation (certificaat via EXIN)

Competenties

Pragmatisch
Sociaal
Doorzetter
Teamplayer
Leergierig
Flexibel
Behulpzaam

Kennisgebieden

Innovatiemanagement
Verandermanagement
Internet of Things / Smart Buildings