Lynn Nelissen

Strict Trainee sinds september 2018

Even voorstellen …

Lynn is afgestudeerd in Business Management (Bedrijfskunde) en heeft een rugzak vol stage-ervaring bij verschillende bedrijven. Zij heeft een passie voor innovatieve projecten en hetgeen daaruit ons de komende jaren kan bieden. In haar projecten slaat Lynn graag een brug tussen mens, business en ICT. Daarbij vindt zij samenwerking en heldere communicatie erg belangrijk.

“Uit ervaring weet ik dat veel organisaties de mogelijkheden van ICT nog niet volledig benutten en dat is zonde. Mijn doel is dan ook de huidige mogelijkheden 100% te benutten en blijven innoveren. Daarin wil ik ook mijzelf en anderen blijven uitdagen door te streven naar optimale bedrijfsprocessen en het slim inzetten van ICT.

Als tussenpersoon tussen de klant en de ICT vind ik het belangrijk om goed te luisteren en mensen met elkaar te verbinden. Ik neem vaak het initiatief om ideeën concreet op te pakken en tot oplossingen te komen. Mijn omgeving omschrijft mij als pragmatisch, stressbestendig, een teamplayer en creatief.”

Projectervaring

Als infra-analist onderzoek ik bedrijventerreinen op commercieel en technisch vlak en bepaal ik hoe geschikt deze zijn om een glasvezeltraject te starten. Dit doe ik onder andere met behulp van het geo-dataprogramma QGIS. Daarnaast ben ik procesmatig bezig, wat inhoudt dat ik het bovengenoemde proces aan het optimaliseren ben zodat in de toekomst de geschiktheid van een (bedrijven)terrein sneller en efficiënter bepaald kan worden.

Glasvezel Buitenaf

Infra-analist, september 2018 - heden

Curriculum Vitae

Opleiding

HBO, Hogeschool Utrecht, Business Management (2018)

Minor, Beijing University of Technology, Doing Business in China (2015)

HAVO, A. Roland Holst College, profiel E&M (2013)

Cursussen/trainingen

2018
PRINCE2 Foundation

2018
Agile Scrum Foundation

Kennisgebieden

Projectmanagement
Innovatiemanagement
Risicomanagement
Verandermanagement

Competenties

Durf en ondernemerschap
Teamplayer
Mens – en resultaatgericht
Pragmatisch
Structureren
Stressbestendig
Creatief
Leveren