Lennard Smit

Strict Trainee vanaf februari 2018

Leergierig, enthousiast, analytisch, prestatiegericht

Even voorstellen …

Lennard heeft na het behalen van zijn bachelor Commerciële Economie is hij in een commerciële functie bij een IT-bedrijf terecht gekomen. Hier ontstond zijn interesse in de digitale wereld en besloot hij om een nieuwe weg in te slaan en op zoek te gaan naar een rol waarbij hij zich meer met de inhoud kon bezighouden. Lennard heeft ondertussen al bij veel verschillende organisaties meegedraaid en laten zien dat hij hier makkelijk zijn weg vind en aanpast aan de omgeving. 

‘Vorige opdrachtgevers prezen mijn flexibele houding en hands-on mentaliteit. Bij moeilijke situaties in projecten weet ik altijd goed het overzicht te bewaren en op tactische wijze besluiten te nemen. Als een persoon met sociale aanleg ben ik makkelijk in de omgang en hou ik ervan om in teams samen te werken.

 Met grote interesse in technologische ontwikkelingen probeer ik organisaties met een jonge en frisse blik naar de toekomst te kijken en ze verder te helpen met digitale innovatie. Ik zie mijzelf het liefst uitbloeien in een positie waarbij ik met mijn brede technologische kennis organisaties kan adviseren met verschillende IT-vraagstukken.’

Projectervaring

Cbizz biedt zakelijke glasvezelverbindingen aan bedrijventerreinen. Voor een nieuwe overname van een bestaand glasvezelnetwerk ben ik aangesteld als projectleider. Hierbij zorg ik ervoor dat alle netwerkapparatuur bij de klanten en in de POP wordt geplaatst, reparaties aan handholes worden uitgevoerd en een DWDM verbinding van de POP naar het datacenter wordt opgezet. Dit allemaal om de klanten op het bedrijventerrein te voorzien van een hoogwaardige glasvezelverbinding.

Cbizz

Projectleider, maart 2019 - heden

In opdracht van ProRail Stations is er gevraagd om alle telecomaspecten van verschillende stations te inventariseren en deze te verwerken in nieuwe of bestaande tekeningen in het ERP-systeem van ProRail. Onder de inventarisatie vallen de omroepinstallaties, uurwerkinstallaties, liftintercoms en de camera’s. Met up-to-date tekeningen zijn monteurs sneller in staat storingen te verhelpen wat belangrijk is voor de continuïteit van het treinverkeer.

ProRail

Telecom Engineer , oktober 2018 - maart 2019

Tijdens de verhuizing van het Erasmus MC was ik samen met een collega verantwoordelijk voor de transitie van vaste telefonie naar mobiele telefonie. Tegelijkertijd liep de overgang naar een nieuwe mobiele provider. Mijn taak was het coördineren van een team dat voor de uitvoering van dit project heeft gezorgd.    Erasmus MC

Project Support, februari 2018 - mei 2018

Curriculum Vitae

Opleiding

2017
HBO Commerciële Economie, Haagse Hogeschool

2016-2017
HBO Erasmus Exchange Student, Universidad de Jaén

Cursussen/trainingen

2018
Agile/Scrum Foundation (certificaat via EXIN)
ITIL Foundation (certificaat via PeopleCert)  
Prince2 Foundation
(certificaat via PeopleCert)  
Innovation Management (certificaat via Rotterdam School of Management)  
Professional Scrum Master I (certificaat via Scrum.org)  Professional Scrum Product Owner I (certificaat via Scrum.org)

Kennisgebieden

Projectmanagement
Agile/Scrum 
Netwerken  
IT Service management Risicomanagement 
(Online) Marketing  
Sales

Competenties

Leergierig
Analytisch
Sociaal
Communicatief
Prestatiegericht