Julia Neleman

Strict Trainee sinds februari 2019

Even voorstellen …

Julia heeft haar master Business Administration in Nijmegen afgerond. Met haar ervaring in het organiseren van beurzen en de oprichting van studievereniging RUIS is ze een echt aanpakker met oog voor detail.

‘’Als echte enthousiasteling zit ik vol passie en ben ik altijd nieuwsgierig naar nieuwe kansen en mogelijkheden in deze snelle en dynamische wereld. Met mijn hands-on mentaliteit durf ik projecten aan te gaan en ga verandering dan ook niet uit de weg. Als ik ergens in geloof, dan ga ik ervoor.

Als 25-jarige sta je in het middelpunt van de digitale transformatie. Dagelijks komen wijzelf in aanraking met de impact van ICT op ons dagelijks leven. Het mooie hieraan is dat de digitale transformaties ons allemaal raken. Ik verbind technologie graag met mens en organisatie. Als een echte spin in het web zet ik mijn organisatievermogen in om tot een geslaagd resultaat te komen.‘’

Projectervaring

Als Marcom Coördinator van de BTG ben ik verantwoordelijk voor de afstemming tussen de verschillende partijen waarmee de BTG werkt, de coördinatie van het BTG Magazine, het BTG Event en de verkiezingen van de BTG ICT/Telecom Awards. Gedurende dit halfjaar zal ik ook een nieuwe huisstijl voor de BTG en de TGG creëren en integreren.

BTG, branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers

Marcom Coördinator, maart 2019 - heden

Curriculum Vitae

Opleiding

2018, Master of Science, Radboud Universiteit Nijmegen, Marketing

2016, Bachelor Communicatie, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Cursussen/trainingen

2019, Professional Scrum Master

2014, Dale Carnegie graduate, Communications and Leadership Course

Kennisgebieden

Competenties

Hands-on mentaliteit
Communicatief sterk
Van nature een teamplayer
Flexibel
Organiseren