Julia Neleman

Strict Trainee sinds februari 2019

Even voorstellen …

Julia heeft haar master Business Administration in Nijmegen afgerond. Met haar ervaring in het organiseren van beurzen en de oprichting van studievereniging RUIS weet zij van aanpakken met oog voor detail.

 ‘’Als echte enthousiasteling zit ik vol passie; ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe kansen en mogelijkheden in deze snelle, dynamische wereld. Met mijn hands-on mentaliteit durf ik projecten aan te gaan en ga verandering dan ook niet uit de weg. Als ik ergens in geloof, ga ik ervoor.

Als 25-jarige sta je in het middelpunt van de digitale transformatie. Dagelijks komen wijzelf in aanraking met de impact van ICT. Het mooie hieraan is dat de digitale transformaties ons allemaal raken. Ik verbind technologie graag met mens en organisatie. Als een echte spin in het web zet ik mijn organisatievermogen in om tot een geslaagd resultaat te komen.‘’

Projectervaring

Als Marcom Coördinator van de BTG ben ik verantwoordelijk voor de afstemming tussen de verschillende partijen waarmee de BTG werkt, de coördinatie van het BTG Magazine, het BTG Event en de verkiezingen van de BTG ICT/Telecom Awards. Gedurende dit halfjaar zal ik ook een nieuwe huisstijl voor de BTG en de TGG creëren en integreren.

BTG, branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers

Marcom Coördinator, maart 2019 - heden

Curriculum Vitae

Opleiding

2018, Master of Science, Radboud Universiteit Nijmegen, Marketing

2016, Bachelor of Communicatie, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Cursussen/trainingen

2019, PRINCE2 (certificaat)
2019, Professional Scrum Master (certificaat)
2014, Dale Carnegie graduate, Communications and Leadership Course (certificaat)

Kennisgebieden

Office 2013/0365
SharePoint
WordPress
Mac/iOS

Competenties

Hands-on mentaliteit
Communicatief sterk
Van nature een teamplayer
Flexibel
Organiseren