Joep van den Bergh

Strict Trainee sinds september 2018

Even voorstellen …

Na het behalen van zijn bachelor HRM volgde Joep een master Organisatiewetenschappen. Joep staat bekend als een rustig persoon, praktisch ingesteld, leergierig en altijd gemotiveerd om een opdracht of project tot een goed einde te brengen.

“Mijn omgeving omschrijft mij als zeer sociaal. Ik pas me makkelijk aan, neem mijn verantwoordelijkheden en kan mijzelf goed inleven in
anderen. Voor mij is het belangrijk een goede sfeer binnen een team te creëren en deze ook te behouden. Ik schroom er echter niet voor om mijn mening te geven. Deze eigenschappen samen maken mij een echte teamplayer.

Door mijn ervaring uit eerdere projecten weet ik dat mijn analytisch vermogen en mijn sociale vaardigheden een goede combinatie van kwaliteiten zijn om het beoogde resultaat te behalen.”

Projectervaring

Gedurende dit project inventariseer ik in een projectteam telecomapparatuur voor 16 stations in en rondom Utrecht. Daar waar nodig worden telecomtekeningen geüpdatet of worden er geheel nieuwe voorsteltekeningen opgesteld. Telecomapparatuur die onder deze inventarisatie valt zijn o.a. liftintercoms, omroepapparatuur, camera’s en uurwerkinstallaties. Het doel van dit project is om de data rondom de telecom in het ERP-systeem (SAP) op te schonen en te verbeteren.

ProRail Stations

Telecom Engineer, oktober 2018 - februari 2019

Curriculum Vitae

Opleiding

WO, Master of Science, Cum Laude, Tilburg University, Organizational studies (2018)

WO, pre-master, Tilburg University, organizational studies (2017)

HBO, Human Resource Management (2015)

Minor, Airlangga University, Surabaya, Indonesië (2014)

HAVO (tweetalig), Stedelijk college Eindhoven (2011)

Cursussen/trainingen

2018: Professional Scrum Master (PSI1)

2018: EXIN Agile Scrum Foundation

2018: PRINCE2® Foundation

2018: Business Information Management Foundation (BISL)

2018: IT Service Management foundation (ITIL)

2018: Veiligheidstraining Digitaal veiligheidspaspoort (DVP) Spoor

Kennisgebieden

SPSS
Excel
Quintiq
Procesanalyses (transport)
Organizational Development

Competenties

Analytisch

Leergierig

Assertief

Flexibel

Verantwoordelijk

Inlevingsvermogen