Evelien Harte

Strict Trainee sinds februari 2019

Even voorstellen …

Technologie is niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving. Na het afronden van haar master Business Communication and Digital Media wist Evelien zeker dat ze in de digitale wereld wilde blijven werken. Ze zet zich in om mens en organisatie te verbinden met behulp van de kracht van digitale ontwikkelingen. 

 Gedreven door mijn enthousiasme kijk ik graag vooruit naar nieuwe mogelijkheden. Kenmerkend aan mij is mijn positieve instelling en mijn doorzettingsvermogen. Ik ben van mening dat de beste resultaten geboekt worden door middel van een open en duidelijke samenwerking en communicatie.

De digitale wereld vraagt om innovatie, samenwerking en vooruitgang. Naast de technologische vooruitgang, wordt er steeds meer gedacht aan het maatschappelijk belang. Eén ding is zeker, de digitale mogelijkheden zijn oneindig. Hoe we deze mogelijkheden op de juiste manier inzetten, blijft een uitdaging. Ik krijg energie door mijn creativiteit en oplossingsgerichtheid te gebruiken om tot nieuwe inzichten te komen, mensen te verbinden en doelen te behalen.

Projectervaring

Als implementatiemanager was ik verantwoordelijk voor het beschikbaar stellen van alle benodigde handvatten (capaciteit, hardware, software) om een implementatie te realiseren. Dit deed ik in het team Smart Security, waar er wordt gekeken naar de mogelijkheden om  beveiliging op Schiphol slimmer en efficiënter te laten verlopen.

Schiphol Group

Implementatiemanager, April 2019 - september 2019

Curriculum Vitae

Opleiding

2017: Master of Science, Business Communication and Digital Media, Tilburg University

2016: Premaster Communication- and Information Sciences, Tilburg University

2014: Bachelor of Communication, International Event, Music and Entertainment Studies, Fontys Hogescholen

Cursussen/trainingen

2019, ITIL Foundation

2019, PRINCE2 Foundation

2016, Herkennen en omgaan met afwijkend gedrag

2014, Bedrijfshulpverlening

Kennisgebieden

Digitale communicatie
Leiderschap en ontwikkeling
Informatiemanagement
Business & IT
Publieke sector
Online Media
Storytelling
CRM

Competenties

Analytisch
Optimistisch
Mens- en resultaatgericht
Oplossingsgericht
Verbinden
Proactief
Coachen
Leergierig