Emma Matser

Strict Trainee sinds september 2018

Even voorstellen …

“De wereld om ons heen is constant aan het veranderen en ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in hoe ontwikkelingen op politiek, economisch en technologisch gebied invloed hebben op het dagelijks leven, maar ook op verschillende organisaties.”

Emma staat bekend als een sociaal en doelgericht persoon die altijd het beste uit samenwerkingen probeert te halen. Ze vindt het belangrijk dat  processen op een professionele manier gecommuniceerd worden binnen en buiten een organisatie en tevens beseft ze dat in de hedendaagse maatschappij ICT en het bedrijfsleven niet los van elkaar gezien kunnen worden. Door in het verleden bij verschillende private en publieke instanties gewerkt te hebben, begrijpt ze dat een digitaal proces van een organisatie afhankelijk is van het type organisatie en het doel dat digitalisering moet hebben.

Projectervaring

In het Erasmus MC werken 14.000 mensen elke dag samen om ervoor te zorgen dat patiënten zo goed mogelijk geholpen kunnen worden. Het Project Integraal Capaciteitsmanagement heeft als doel om capaciteiten (o.a. bedden, personeel, OK’s) in de keten met elkaar af te stemmen. Als projectmedewerker was ik de spil in het projectteam en heb ik daarbij een verbindende rol tussen de verschillende projectonderdelen. Het Erasmus MC is een ingewikkelde politieke organisatie, waarbij verschillende afdelingen verschillende belangen hebben. Hierdoor heb ik op verschillende niveaus moeten schakelen. Bovendien bewaakte ik de voortgang van het project, bood ik organisatorische ondersteuning en was ik daarnaast verantwoordelijk voor het maandelijks opstellen van de financiële voortgang van het project.

Erasmus MC

Projectmedewerker Integraal Capaciteitsmanagement, maart 2019 - december 2019

Als infra-analist onderzocht ik bedrijventerreinen op commercieel en technisch vlak en bepaalde ik hoe geschikt deze zijn om een glasvezeltraject te starten. Dit deed ik onder andere met behulp van het geo-dataprogramma QGIS. Daarnaast was ik procesmatig bezig, wat inhield dat ik het bovengenoemde proces aan het optimaliseren was, zodat in de toekomst de geschiktheid van een (bedrijven)terrein sneller en efficiënter bepaald kan worden. Hierbij was het belangrijk een goed inzicht te hebben m.b.t. betrokken stakeholders. Tot slot heb ik basiskennis opgedaan over de aanleg en commercie rondom de infrastructuur van een glasvezelnetwerk.

Glasvezel Buitenaf

Infra-analist, september 2018 - maart 2019

Curriculum Vitae

Opleiding

2018
WO, Master of Science, Crisis & Security Management, Universiteit Leiden

WO, Bachelor of Arts, International Relations & International Organisation, Rijksuniversiteit Groningen

Cursussen/trainingen

2019
ITIL Foundation

2018
PRINCE2 Foundation

2018
Agile Scrum Foundation

Kennisgebieden

Security
Research
Infrastructuur Glasvezelnetwerken
Projectmanagement
Capaciteitsmanagement

Competenties

Doelgericht
Leergierig en analytisch
Sociaal en communicatief vaardig
Stressbestendig
Ruimdenkend
Optimistisch
Humoristisch