Emma Matser

Strict Trainee sinds september 2018

Even voorstellen …

“De wereld om ons heen is constant aan het veranderen en ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in hoe ontwikkelingen op politiek, economisch en technologisch gebied invloed hebben op het dagelijks leven, maar ook op verschillende organisaties.”

Emma staat bekend als een sociaal en doelgericht persoon die altijd het beste uit samenwerkingen probeert te halen. Ze vindt het belangrijk dat processen op een professionele manier gecommuniceerd worden binnen en buiten een organisatie en tevens beseft ze dat in de hedendaagse maatschappij ICT en het bedrijfsleven niet los van elkaar gezien kunnen worden. Door in het verleden bij verschillende private en publieke instanties gewerkt te hebben, begrijpt ze dat een digitaal proces van een organisatie afhankelijk is van het type organisatie en het doel dat digitalisering moet hebben.

Projectervaring

Als infra-analist onderzoek ik bedrijventerreinen op commercieel en technisch vlak en bepaal ik hoe geschikt deze zijn om een glasvezeltraject te starten. Dit doe ik onder andere met behulp van het geo-dataprogramma QGIS. Daarnaast ben ik procesmatig bezig, wat inhoudt dat ik het bovengenoemde proces aan het optimaliseren ben zodat in de toekomst de geschiktheid van een (bedrijven)terrein sneller en efficiënter bepaald kan worden.

Glasvezel Buitenaf

Infra-analist, september 2018 - heden

Curriculum Vitae

Opleiding

2018
WO, Master of Science, Crisis & Security Management, Universiteit Leiden

WO, Bachelor of Arts, International Relations & International Organisation, Rijksuniversiteit Groningen

Cursussen/trainingen

2018
PRINCE2 Foundation

2018
Agile Scrum Foundation

Kennisgebieden

Security
Research

Competenties

Doelgericht
Leergierig en analytisch
Sociaal en communicatief vaardig
Stressbestendig
Ruimdenkend
Optimistisch
Humoristisch