Elise van Reen

Strict Trainee sinds september 2017

Gedreven, sociaal,
ondernemend

Even voorstellen …

Mijn naam is Elise van Reen en woon in Utrecht. Mijn achtergrond is een bachelor Small Business and Retail Management (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) en een master Marketing Management (Tilburg University). Naast mijn werk word ik enthousiast van het maken van mijn eigen sieraden en het ontdekken van nieuwe culturen over de hele wereld.
Ik blijf mezelf graag ontwikkelen, geniet van nieuwe uitdagingen die op mijn pad komen en weet ook in complexe situaties het overzicht te houden. Met mijn zowel theoretische als praktische achtergrond, ben ik de juiste persoon om voor mensen op elk niveau in uw organisatie de link te zijn tussen business en ICT.

Projectervaring

Vanuit het PMO ondersteun ik het programma Vernieuwend Werken, dat zich richt op de implementatie van nieuwe werkprocessen in de nieuwbouw.
Mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Afstemmen met roosteraars
  • Inrichten en beheren van de roostertool
  • Afstemmen met betrokken partijen.
Erasmus MC

Stafmedewerker PMO, September 2017 – heden

Curriculum Vitae

Opleiding

2017
MSc Marketing Management, Tilburg University

2016
Premaster Marketing Management, Tilburg University

2015
HBO Small Business & Retail Management, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

2014
Minor Latin American Business Studies, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Cursussen/trainingen

2018
ITIL® Foundation Certificate in IT Service Management (certificaat via PeopleCert)

2017
Agile Scrum Foundation (certificaat via EXIN)
Prince2 Foundation (certificaat via EXIN)

2011
Cursus Rijbewijs B

2010
Training Time Management, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Training Netwerken, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Training Inkoop & Onderhandelen, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Kennisgebieden

Marketing & Retail
Communicatie
Marketing research
SQL
SPSS

Competenties

Leergierig en gedreven
Communicatief sterk
Organisatorisch sterk
Ondernemend
Sociaal
Creatief
Direct